Ajvar Podravka to wyjątkowe połączenie dojrzałych bakłażanów z czerwoną papryką w
wersji łagodnej i ostrej.
Relish Podravka to
idealny dodatek do dań na bazie ogórka z czerwoną papryką, pomidorami, cebulą i
przyprawami.
Do jakich dań najlepiej pasują pasty
warzywne Podravka?
- do dań mięsnych i potraw z grilla
- do kanapek, tostów, hamburgerów i zapiekanek
- na przystawkę podane np. z koreczkami serowymi z oliwkami
- do sosów i dipów, wymieszane z odrobiną jogurtu lub serkiem śmietankowym,
podawane do mięs, ryb lub krakersów
Pasty warzywne Podravka to:
- dodatki do dań stworzone na bazie naturalnych składników
- produkty bez konserwantów i sztucznych barwników
- oryginalna receptura i chorwackie pochodzenie
- wysoka jakość warzyw dojrzewających w słońcu południowej Europy
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz